Auto

  Parkeren

  Komt u naar Hotel Botticelli met de auto? In het hotel hebben we voordeeltickets voor de parkeergarage in de Helmstraat (parking Noordzijde Vrijthof). Als u komt om in te checken en uw spullen af geven krijgt u van ons een inrijcode en een routebeschrijving om naar de parkeergarage te rijden. U kunt ook parkeren in de Vrijthof Q-Park garage tegen normaal tarief van €35.00 per 24 uur.

  Routebeschrijving

  Rondom het Vrijthof staan op verschillende punten paaltjes om verkeer uit de binnenstad te weren. Deze paaltje worden niet door iedere navigatie herkent. Update daarom voor u vertrekt uw navigatiesysteem zodat u de meest actuele route ter beschikking heeft.

  – Komt u vanuit Eindhoven over de snelweg? Neem dan de bovenste tunnelbuis afslag 54.
  – Komt u vanuit Luik over de snelweg? Neem afslag 54 langs de tunnel.

  Houd dan de borden “Cadier en Keer – Maastricht-Centrum Zuid” aan, afrit 54. U wordt door de tunnelbuis voor lokaal verkeer geleid. Na circa 2300 honderd meter kunt u rechts uitvoegen voor de richtingen Maastricht-Centrum Zuid. Dit is afrit 54. Sorteer links voor u komt dan uit op de John F. Kennedysingel N278.

  Vervolg de N278 tot u op de John F. Kennedybrug de Maas oversteekt. Bij de stoplichten rechts afslaan. U bent nu in de Sint Hubertuslaan, Sint Pieterstraat, rechtdoor rijden aan het einde linksaf naar de Bredestraat deze eindigt op de zuidhoek van het Vrijthof. Linksaf slaan en meteen weer rechts. Dit is de Papenstraat.

  Het hotel ligt op nummer 11 aan de linker zijde. Even laden en lossen aan de rechterkant op de stoep maar niet voor de rode poort dit is een garage.

  Welkom bij Hotel Botticelli

  Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen:

  Of bekijk de beste route op: